Ny innsatslederbil til Räddningstjänsten i Landskrona

02 / 2021

Redningstjenesten i Landskrona har nettopp mottatt en spesialbygd oppgavelederbil med en komplett INCENDIUM streaming-løsning tilgjengelig.

VW Transporter

Klar til indsats

Med en stærk infrastruktur i form af en specialbygget router til køretøjer, kameraer foran og i bagklappen kan indsatslederen streame video til vagtcentralen for at højne kommunikationen. Udstyret der er leveret til Räddningstjänsten i Landskrona består af:

Tag kamera

Med sine 1080p og 30x optisk zoom og MIL-STD-810G samt  NEMA TS-2 certificering, er dette IP-kamera konstrueret til at klare det meste. Den indbyggede stabilisering hjælper med et krystalklar videostream, selv under udrykning.

Whiteboard kamera

har et vandret synsfelt på 102° og giver farvevideo i lys ned til 0,4 lux. Det lille kamera kan nemt integreres i køretøjets bagklap med det medfølgende kuppelmonteringssæt.

Räddningstjänsten i Landskrona

Räddningstjänsten i Landskrona

kameraløsning + incidentshare.com

 

Sådan fungerer videoløsningen

  •  Når indsatslederen sætter sig ind i køretøjet kan han/hun starte videostreamingen på display-systemet, hvor også horn og de blåblink styres fra. 

  • Alarmoperatøren, som disponerer Räddningstjänsten i Landskrona’s ressourcer, kan umiddelbart efter se video streamingen fra kameraet inde på vagtcentralens videovæg.

 

  • Via incidentshare.com app’en kan indsatslederen få tilsendt enten live video eller video optaget af anmelderens mobiltelefon således de mentalt ved, hvilken opgave de skal ud til.

 

  • Når forbindelsen er afbrydes på displayet så stopper streaming og optagelsen kan herefter afspilles til egenlæring, enten via incidentshare.com eller ved at eksportere originaloptagelsen fra kameraet i bilen. 

Download Specifikationer

Vi er Incendium.
Vi udvikler innovative løsninger med udgangspunkt i kundernes behov. I dag er vi eksperter i mobil live streaming og brænder for at skabe tryghed og sikkerhed gennem brugervenlige værktøjer, der virker – hver gang.