Teknologi

Med IncidentShare(r) får I en browserbaseret videoplatform, som i sig selv er brugervenlig, men I får også en løsning, som nemt kan integreres sømløst med andre systemer.  Vi har nemlig bygget IncidentShare(r) fra bunden med integration, modularitet og serviceorienteret arkitektur som fokus.

 

Integration

Brug vores stærke API eller en af de nøglefærdige integrationer

f.eks.:

Fordele

Pålidelig og stabil video

IncidentShare® er bygget til at give den bedst mulige kvalitet under alle forhold ved at udnytte streamingprotokollerne optimalt og dynamisk.

Høj tilgængelighed

IncidentShare® kører i et datacenter nær jer med branchens højeste grad af sikkerhed for tilgængelighed. Og hos brugerne kræves kun en webbrowser.

Hurtig visuel assistance

IncidentShare® er bygget fra bunden til brugervenlig og hurtig visuel assistance. Det betyder, at der er minimal forsinkelse i de levende billeder, og I bliver udstyret med de nødvendige værktøjer til at adressere problemer hurtigt og effektivt.

Private servere

IncidentShare® kører på private servere  i et sikkert virtualiseret miljø. Vi sørger for, at I får alle fordele, som cloudløsninger giver, men på samme tid bevarer sikkerheden for, at I altid ved, hvor jeres data befinder sig.

Kontinuerlig innovation

Vi har bygget og bygget på IncidentShare® og det er stadig vores kerneopgave. Det betyder, at vi hurtigt kan innovere og introducere nye funktioner. På den måde er IncidentShare® i konstant udvikling og bliver hele tiden forbedret med udgangspunkt i jeres behov og den teknologiske udvikling.

Stærkt API

IncidentShare® er bygget med et robust og standardiseret API, der muliggør dyb integration i eksisterende løsninger hos jer. Endvidere kan vores platform kombineres med en bred vifte af nøglefærdige integrationer. Det betyder, at I kan nyde fordelene ved IncidentShare® i dag uden straks at skulle udskifte gamle systemer.

Optagelse

Video og andre datatyper, som bliver gemt på IncidentShare®, kan klippes og organiseres på mange måder. Sådan kan platformen udnyttes til evaluering, undervisning og dokumentation og altså ikke kun til hurtig fælles situationsforståelse.

Deling

IncidentShare® indeholder et væld af forskelige måder at dele optagelser og live video. Det er nemt at hjælpe hinanden, når informationerne er fælles og præcise. Her nydes godt af en finmasket, rollebaseret adgangsstyring.

Kom i gang med det samme

Med vores brugervenlige platform kommer I i gang med det samme. 

IncidentShare® kræver ingen download af app eller teknisk snilde, og alle iOS- og Android-enheder fungerer upåklageligt.

I inviterer blot via enten SMS, e-mail, chat eller internet. Ja, så nemt kan det faktisk gøres.

Politik der bruger incidentShare
vagtcentral operatør ser på skærme

Integration med API

Integrér IncidentShare® i jeres allerede eksisterende arbejdsgange, del kritiske data mellem backend-systemer og automatisér funktioner med stærke API’er.

Brugervenlig og fleksibel software

Saml alle jeres videokilder (RTMP, RTSP, RTMPS, SRT, MPEG transport stream etc.)

  • Integrér med andre systemer via API (REST / JSON)
  • Del sikkert med kollegaer og eksterne samarbejdspartnere
  • Brug din browser (kræver ingen klientsoftware)

 

IncidentShare integrerer uden videre med bl.a.:

Camstreamer logo
Streamlabs logo
Teradek logo
Blackmagic Design logo

Brugervenligt og fleksibel

Se her et udpluk af funktioner i IncidentShare®, der kan skræddersys til de specifikke behov hos jer:

Active Directory

Hvis I bruger Active Directory i Azure er der gode nyheder. IncidentShare kan nemlig fint integreres, og I kan styre brugerrettighederne centralt.

Automatisk fordeling af opkald

IncidentShare® kan automatisk sende opkald videre til medarbejdere med specifikke kvalifikationer.

Beslutningsstøtte

Tilpas jeres egne skabeloner og workflows, så data får højst mulig kvalitet og gode beslutninger kan træffes.

Optag video

Optag sessioner og gem dem direkte i sagsmapperne, hvor de kan deles med kollegaer og kunder.

Ultra HD-fotos

Tag billeder i tårnhøj kvalitet og gem dem direkte i sagsmapper med omfattende metadata.

Pålidelig geolokalisering

Find og del den nøjagtige placering overalt på kloden via telefonens indbyggede GPS.

WebRTC

Med WebRTC er I brugere af en åben state-of-the-art teknologistandard, som også benyttes af bl.a. Apple, Google, Microsoft og Mozilla.

Browserbaseret

I slipper for at downloade og installere programmer på computeren eller andre enheder. Alle funktioner fungerer via Edge eller Chrome browseren uden installation af udvidelser eller plugins. Selv wearables kan vi klare.

Maksimal sikkerhed

Med WebRTC og kryptering er I sikre på, at al data transmitteres sikkert.

Beskyttelse af persondata

Det er vigtigt for alle vores kunder at være helt sikre på, at GDPR overholdes. Det er en fælles opgave, som vi tager meget alvorligt og som er tænkt ind i IncidentShare fra start og til stadighed har vores fulde opmærksomhed. Derfor lader vi bl.a. jævnligt en uafhængig revisionsrapport udarbejde (ISAE 3000), som vurderer om vores kontroller, procedurer og tekniske foranstaltninger stadig er helt i top.

ISAE 3000 visitator vestre viken amk

I kan være i gang allerede i morgen

Når du kontakter os med mail og telefonnummer, vender vi tilbage inden for én hverdag

Du får et link tilsendt, hvor du bruger din mail til at oprette et log-in

Der er ingen installation, og det er så intuitivt, at du er i gang med at bruge løsningen inden for 5 minutter

Vil du bruge nogle af de mere avancerede funktioner, har vi lavet videoguides til dig, som du også får adgang til med det samme