Incendium inngår en avtale med FN

01 / 2015

FN’s Menneskerettighedsråd Menneskerettighedsrådet er et mellemstatsligt organ inden for De Forenede Nationers system, der er ansvarligt for at styrke fremme og beskyttelse af menneskerettigheder over hele kloden og for at tackle situationer med krænkelser af menneskerettighederne og fremsætte anbefalinger om dem.
United Nations
Incendium skal udvikle og vedligeholde en Business Intelligence-løsning (BI) til menneskerettighedsrådet. Incendiums løsning skal kunne indsamle rådata fra enhver kendt og registreret begået menneskerettigheds-overtrædelse, sådan at information kan bruges til analyseformål og præsenteres nemt via en brugervenlig webgrænseflade.   Løsningen vil være tilgængelig fra FN-kontoret i Genève, men involverer også FN-kontoret i Oslo, Norge såvel som andre steder rundt om i verden.   Incendium er vi meget glade for at blive valgt af FN, og vi ser frem til at implementere vores løsning i en så anerkendt organisation. Alle de kerneværdier, som FNs menneskerettighedsråd repræsenterer, er meget tæt knyttet til de værdier, som Incendium er bygget på, og vi ser frem til at overgå deres forventninger med vores løsning.
 
FN’s menneskerettighedsråd

FN’s menneskerettighedsråd

FN's kontorer i Geneve & Oslo

Udfordring: Sikre en fortrolig adgang til rådata fra enhver kendt og registreret begået menneskerettighedsovertrædelse til meningsfuld og nyttig information til analyseformål præsenteret via et brugervenligt web-interface. Løsning: Udvikle og drifte en Business Intelligence (BI) løsning som FN’s kontorer i Geneve og Oslo kan få krypteret adgang til.
Vi er Incendium.
Vi udvikler innovative løsninger med udgangspunkt i kundernes behov. I dag er vi eksperter i mobil live streaming og brænder for at skabe tryghed og sikkerhed gennem brugervenlige værktøjer, der virker – hver gang.