Stream Pack til Protection Unit i Belgien

08 / 2019

Protection Unit i Belgien har netop modtaget en INCENDIUM specialbygget streaming-rygsæk med en komplet incidentshare.com platform til deres droneenheder. 

Stream Pack™

Klar til indsats

Protection Unit er et belgisk sikkerhedsfirma, som blev etableret i 2008. Deres dronetjeneste leverer overvågning, eftersøgning og redningsassistance til beredskabet, event overvågning, crowd control og trafikstyring. Protection Unit har implementeret Incidentshare.com platformen sammen med en Stream Pack til at understøtte deres drone-missioner.

Stream Pack™

Med sin 2 MP opløsning er dette IP-kamera konstrueret til lysfølsomhed, der er helt uden sidestykke. Den indbyggede stabilisering hjælper med et krystalklar videostream, selv under udrykning.

incidentshare.com™

video platformen giver adgang til Protection Units (PU) kunder at følge med i den opgave, som de har ansat PU til at udføre – i realtid.

Protection Unit

Protection Unit

Stream Pack + incidentshare.com

 

Sådan fungerer videoløsningen

  •  Når droneoperatøren sætter enten et HDMI eller HD-SDI kabel i Stream Pack’en med videosignal fra dronen starter videostreamingen ind til incidentshare.com platformen, helt automatisk. 

  • Når forbindelsen er afbrydes, ved at slukke Stream Pack’en start/stop knapppen, så stopper streamingen og optagelsen kan herefter afspilles til egenlæring, enten via incidentshare.com eller ved at eksportere originaloptagelsen fra kameraet i dronen. 

Download Specifikationer

Vi er Incendium.
Vi udvikler innovative løsninger med udgangspunkt i kundernes behov. I dag er vi eksperter i mobil live streaming og brænder for at skabe tryghed og sikkerhed gennem brugervenlige værktøjer, der virker – hver gang.