SMS-til-video gjør det mulig for Thisted-forsikring å videosamtale med sine kunder

05 / 2020

Den 1. maj introducerede Thisted Forsikring en skræddersyet udgave af Incendiums SMS til Video løsning, der gør det muligt for kunder og samarbejdspartnere, for eksempel håndværkere, at livestreame video til forsikringsselskabet samtidig med at de taler i telefon med Thisted Forsikrings medarbejdere. Foruden live video kan man også uploade foto eller videosekvenser direkte til forsikringsselskabet via sms’en.

Hurtig sagsbehandling

 

”Det er så let at man tror det er løgn. Vi sender en sms med et link til kunden. Når man trykker på linket, kan man sende livevideo og fotos til os så vores medarbejder kan se det på sin skærm med det samme. Det er en kæmpestor fordel for kunden som slipper for at skulle til sin computer for at sende os billeder. Løsningen gør også at vi kan behandle en skade meget let og hurtigt. Fordi vi kan se skaden med det samme og ser det samme som kunden gør, kan vi ofte afgøre om den er dækket, mens vi har kunden i røret og får os en god snak”
Dennis René Petersen

Administrerende direktør, Thisted Forsikrings

Let for medarbejdere – så kan tiden bruges på kunderne

Via Incendium’s API (Application programming interface) har Thisted Forsikring bygget en integration, således at foto og video overføres direkte fra kundens telefon til kundens sag i Thisted Forsikrings it-system. Det er altså ikke nødvendigt for hverken kunden eller medarbejderen at åbne mailprogrammer og overføre fra et sted til et andet.  
”Det er nemt, og det betyder jo at både kunden og vores medarbejdere sparer tid og administration. Den tid vi sparer på arbejdsgange, kan vi bruge på kunden. Vi har i forvejen en gennemsnitlig skadesbehandlingstid på under to dage, som vi nu regner med at vi kan gøre endnu kortere. Kundeoplevelsen bliver endnu bedre, og vi kan komme tættere på kunden. Det er det allervigtigste point vi henter hjem på denne løsning,” 
Dennis René Petersen

Administrerende direktør, Thisted Forsikrings

Om Thisted Forsikring

Thisted Forsikring er et moderne forsikringsselskab med lokale rødder tilbage til 1853, hvor det blev etableret som et selvstændigt og gensidigt forsikringsselskab – ejet af kunderne. I dag er Thisted Forsikring et aktieselskab med en særlig konstruktion, der betyder, at det stadig er 100 % kundeejet med en lokal forankring med fokus på kunder i Nord-, Midt- og Vestjylland.

Læs mere om verdens hurtigste og mest enkle værktøj til at opnå gladere kunder

Thomas Steen Vilhelmsen

Thomas Steen Vilhelmsen

Sales Manager, Incendium A/S

Thomas er salgsansvarlig for alle Incendiums forsikringskunder og har mere end 25 års erfaring inden for forsikringsbranchen. Så har du spørgsmål til hvordan SMS-til-Video virker til besigtigelser, skadesbehandling eller andet, så tøv ikke med at ringe.  Giv Thomas et kald
Vi er Incendium.
Vi udvikler innovative løsninger med udgangspunkt i kundernes behov. I dag er vi eksperter i mobil live streaming og brænder for at skabe tryghed og sikkerhed gennem brugervenlige værktøjer, der virker – hver gang.