Q&A – Incendium bliver til Bliksund

10 / 2022

Vi bliver til Bliksund! Her kan du læse om hvilken betydning det har for dig.

Hvad skete den 30. september?

Den 30. september underskrev Incendiums ejere og Bliksund de sidste dokumenter, som betyder, at Incendium fra den dag er 100 procent ejet af Bliksund.

Hvordan kommer det til af fungere i praksis?

Vi bliver en samlet organisation under navnet Bliksund med kontor i Norge, Sverige og Danmark. I Danmark fortsætter vi med at have hovedkontor og udviklingsafdeling i Thisted og har allerede nu konkrete planer om at udvide antallet af medarbejdere. På den måde bliver vi flere mennesker, der kan hjælpe kunderne hurtigere. 

Udover at vi den kommende tid løbende vil udskifte en masse praktiske ting som telefonnumre, e-mailadresser, logo, hjemmeside mm. så vil vores kunder ikke mærke den store forskel. Kun at vi i fremtiden kan lave endnu bedre løsninger til gavn for vores kunder.

Hvorfor har I valgt at gå sammen med Bliksund?

Det er der mange gode grunde til. Vi har længe haft et stort ønske om at vokse og udbrede vores løsninger endnu mere, internationalt. Det kræver flere muskler, og de muskler får vi nu ved at gå sammen med Bliksund. Vi er overbeviste om, at vi sammen står stærkere, og at det giver mulighed for at indtage nye markeder uden for Norden, så vi kan fortsætte vores vækst. 

Derudover har vi valgt at gå sammen med Bliksund, fordi vi på den måde kan sikre, at vi har tilstrækkelig med ressourcer til fortsat at innovere og udvikle vores platform. Med Bliksund i ryggen kan vi accelerere produktudviklingen og skabe innovative løsninger hurtigere, end vi kunne før. På den måde kan vi blive ved med hele tiden at sikre den høje kvalitet, og hurtigere end før omsætte kundernes behov til gode teknologiske løsninger. 

En anden vigtig grund til, at vi er gået sammen med Bliksund, er, at vores software-løsninger komplementerer hinanden rigtig godt. Det betyder, at vi ikke skal aflive hinandens løsninger, når vi går sammen, men i stedet kan se på, hvordan vi kan integrere dem, så vores kunder kan få gavn af begge løsninger. Vi ser nemlig et stort potentiale i, at de løsningerne bliver brugt i forlængelse af hinanden

Hvorfor netop lige norske Bliksund?

Det har været det helt naturlige og oplagte valg at gå sammen med Bliksund. Udover at vores løsninger komplementerer hinanden rigtig godt, så passer vores kultur og vores værdier rigtig godt sammen. Bliksund vægter værdier som integritet, nysgerrighed og troværdighed meget højt – værdier der går igen i vores værdisæt. 

Synergi på tværs af sektorer

Ligesom Incendium har Bliksund også specialiseret sig i at levere løsninger til sundhedssektoren, brandvæsnet og beredskaber. Desuden har Incendium en vigtig del af sin forretning inden for forsikring. Og det er vigtigt at understrege, at den sektor også er en strategisk søjle i fremtiden. 

Når vi drager ud på vores vækstrejse i Europa, så skal vi ikke bevæge os langt ud over grænsen, før vi møder ambulancetjenester, som er knyttet tæt til forsikringsselskaber. Og i det hele taget er det jo meget almindeligt i resten af verden, at sundheds- og forsikringssektoren er vævet ind i hinanden.

Vi kan også se, at den software, som Bliksund har udviklet, med relativt få tilpasninger, kan bruges til at løse mange af de udfordringer, som vores nuværende kunder i forsikringssektoren har i dag. Det glæder vi os til at tale med kunderne om, og vi glæder os til at hjælpe med at skabe endnu mere værdi for dem.

Hvordan kommer man i kontakt med jer fremadrettet?

Vi vil løbende informere vores kunder om, hvordan I kan komme i kontakt med os. Vi vil lave en glidende overgang, hvor I vil opleve, at vi løbende udskifter telefonnumre, e-mailadresser, hjemmesiden samt ændrer navn på de sociale medier. Vi vil sørge for, at I undervejs i processen bliver nøje informerede om, hvordan I får fat på os. 

Har I spørgsmål vedrørende overgangen til Bliksund, så ring meget gerne til os på +45 7199 0396

 

Hvem er Bliksund?

Hvem er Bliksund?

We help those who help

Bliksund er en førende norsk leverandør af softwareløsninger til sundheds- og beredskabssektoren. Med bred erfaring inden for branchen digitaliserer Bliksund hverdagen for beredskabs- og sundhedsarbejdere både nationalt og internationalt. Deres løsninger giver kontrol, flow og overblik, både i arbejdshverdagen og akutte situationer. Bliksund blev etableret i 2010 og har nu 55 ansatte, som er fordelt på hovedkontoret i Grimstad, og afdelinger i Oslo, Lund og Hanoi, samt nu også Incendiums danske kontorer. For mere information se www.bliksund.no

Se flere nyheder her: