Project Description

Whether first responders in the Southern part of Jutland, Denmark or the Northern part of Germany are looking to inspect, determine hotspots in burning buildings, gain situational awareness during severe floodings or to search for missing persons, MEKS Emergency 24/7 Drone Teams are deployed.

MEKS has since 2017 deployed and utilized their drones for the emergency management teams, police and other first responders, to give their customers an aerial perspective by capturing data and enabling key decision-makers to take action.

PRODUCT: IncidentShare™, Uplink Unit™
DELIVERY DATE: 06/02/2017
LOCATION: Denmark

MEKS I/S

 

Related Projects

All products and accessories

Software

IncidentShare

SMS to Video

App

Video Transmission Equipment

Stream Pack

Stream Unit

Secure and Resilient Internet

Uplink Unit

Aggregation Unit

Facebook Posts

Vi vil hjælpe med at øge sundhedssystemets kapacitet ved at give fri adgang til video konsultationer. Vi tror nemlig på, at det i disse coronatider kan være en værdifuld hjælp. Så hvis du arbejder i sundhedssektoren og tænker, at live video kan være med til at gøre en positiv forskel for de borgere, som du drager omsorg for, så tag kontakt.
Jeg kan ikke love, at vi kan overkomme straks at hjælpe alle, som henvender sig, men jeg lover, at vi gør det bedste vi kan, for at hjælpe jer til at frigøre kapacitet til at hjælpe de svageste medborgere og fortsætte med at levere kvalitet under de ekstreme vilkår, vi står i og som venter os i den kommende tid.
Tal om det i din organisation, del gerne dette oplag med dine venner i sundhedssektoren og skriv eller ring til os.
... See MoreSee Less

©2020 Incendium A/S

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?