Monaco Formula 1 Grand Prix og IncidentShare

05 / 2022

Til Formel 1 Grand Prix i Monaco skal sikkerheden være i top. Det er et stort ansvar for Monacos brandvæsen og politi at have styr på alle enheder og menneskemængden og de skal gerne være bedst klædt på, når de mange tilskuere kommer til byen. En vigtig kapacitet for beredskabet er live stream som Incendium leverer via IncidentShare. Dette giver politi og brandvæsen lynhurtig overblik over situationer, der kræver hurtig håndtering.

Vagtcentral med mange skærme

Fotokreditering: Corps des Sapeurs-Pompiers de Monaco (IncidentShare platformen kan ses på skærmen længst til højre)

Nerven i Monacos beredskab

Le Centre de Gestion des Evènements et de Conduite des Opérations de Secours (CGECOS) er brandvæsenets store vagtcentral, der overvåger alle alarmer 24 timer i døgnet året rundt. 

Dette operationelle center er udstyret med funktioner både inden for operationel ledelse (kortlægning, ressourcestyring mv. ), men har nu også mulighed for at få videostreaming fra droner og andre kamerakilder ind, via deres IncidentShare platform.

Incidentshare-platformen blev integreret med Monacos andre nødtjenester for at give et koordineret svar under enhver form for hændelse. 5 bureauer i hele Monaco modtog sikkert live stream via IncidentShare-platformen.

Indvielse af Corps des Sapeurs-Pompiers de Monaco vagtcentral, hvor live video kan blive vist på de store monitors. Her vises Fyrst Albert 2. af Monaco rundt og ser IncidentShare modulet.

Du tilføjer undertekster på Dansk ved at klikke på undertekst-ikonet. Du kan evt. se hvordan i denne video.

Grand Prix giver ekstra udfordringer

Under Grand Prix reagerer brandvæsnet (Corps des Sapeurs-Pompiers de Monaco og det monegastiske politi (Direction de la Sûreté Publique) på hændelser lige fra trafikulykker til brændstof- og kemikaliespild, luftfarts- og vandvejsulykker. De mange opgaver sammenholdt med Monacos infrastruktur giver anledning til grå hår.

Brandvæsnet i Monaco havde et ønske om at være i stand til hurtigt at observere specifikke områder omkring racerløbet og dermed kunne træffe de korrekte beslutninger i tilfælde af en hændelse. Med det resultat at de korrekte ressourcer blev sendt afsted og de kom hen hvor det var til mest gavn.

Incendium stod klar med en løsning der kunne støtte de monegaskiske myndigheder med sikker og krypteret streamingløsning. Politi og brandvæsen i Monaco har nu haft samarbejde med Incendium i over tre år og bruger fortsat IncidentShare både til at opretholde sikkerhed under Grand Prix 2022.

Grand Stand med publikum under Grand Prix'et i Monaco med udsigt over havnen
Corps des Sapeurs-Pompiers de Monaco

Corps des Sapeurs-Pompiers de Monaco

Drone streaming via 5G til IncidentShare

Monacos brandvæsen bekæmper brande og løser redningsopgaver af enhver art i Fyrstendømmet. Derudover yder brandmændene i Monaco også assistance til franske nabokommuner (Cap d’Ail, Beausoleil og en del af Roquebrune Cap Martin) på baggrund af bilaterale aftaler. 

www.pompiers.gouv.mc

 

Sûreté Publique

Sûreté Publique

Drone streaming via 5G til IncidentShare

Monacos politi har til formål at sikre opretholdelsen af den offentlige orden gennem forebyggelse, efterforskning og forfølgelse af kriminalitet samt konflikthåndtering. 

www.police.gouv.mc

Se flere referencer:

Se flere referencer:

Vi er Incendium.
Vi udvikler innovative løsninger med udgangspunkt i kundernes behov. I dag er vi eksperter i mobil live streaming og brænder for at skabe tryghed og sikkerhed gennem brugervenlige værktøjer, der virker – hver gang.