3 x innsatslederbiler til Østjyllands Brandvæsen

05 / 2021

Østjyllands Brandvæsen har netop modtaget en specialbygget indsatslederbil med en komplet INCENDIUM streaming-løsning til rådighed. 

VW Transporter

Klar til innsats

Dette er en spesialbygget innsatslederbil har PTZ dashboardkamera i front og whiteboard kamera i bakluken. Dermed kan bilen streame live til vaktentralen for å gi bedre kommunikasjon og forståelse.

 

Front kamera

Med en størrelse som ikke fylder meget mere end en hånd får du et pan-tilt-zoom kamera i 1080p med 5 x optisk zoom. Den indbyggede stabilisering hjælper med et videostream, der selv under udrykning, bliver godt. Bemærk hvor flot kameraet er integreret i instrumentbrættet.

Whiteboard kamera

har et vandret synsfelt på 102° og giver farvevideo i lys ned til 0,4 lux. Det lille kamera kan nemt integreres i køretøjets bagklap med det medfølgende kuppelmonteringssæt.

Østjyllands Brandvæsen

Østjyllands Brandvæsen

kameraløsning + IncidentShare

 

Utstyret fungerer på denne måten:

  • Når innsatsleder åpner bakluken, starter videostreaming automatisk fra kamera som er montert på bakluken og er rettet mot whiteboard tavlen. 

 

  • Via IncidentShare app’en kan innsatslederen og utrykningsleder få tilsendt live video eller video opptaket fra innringers mobiltelefon, slik at de mentalt kan forberede seg til oppgaven som venter.

 

  • Når stream stoppes, lagres video og kan spilles av i opptak for evaluering eller læring. Dette gjøres via IncidentShare.

Udstyrsliste

Vi er Incendium.
Vi udvikler innovative løsninger med udgangspunkt i kundernes behov. I dag er vi eksperter i mobil live streaming og brænder for at skabe tryghed og sikkerhed gennem brugervenlige værktøjer, der virker – hver gang.