Sikkert internet til Dansk Røde Kors

01 / 2017

Mobilt krypteret internet

I form af Incendium’s Uplink Units, er netop leveret til asylcentre i Dansk Røde Kors, for at forbedre deres slutbrugerkommunikation med statsadministrationen og dets daglige drift af asylcentrene.

Når udenlandske statsborgere under 18 år kommer til Danmark og søger asyl uden deres forældre eller andre voksne, der kan erstatte forældrene, kaldes de ‘uledsagede mindreårige asylansøgere’. Hver uledsaget mindreårig får en personlig repræsentant, der tjener hans eller hendes interesser.

Repræsentanten vil blandt andet tilbyde støtte til den uledsagede mindreårige under behandlingen af ​​sagen, fx ved at ledsage den uledsagede mindreårige under asylinterviewet. Repræsentanten vil også støtte den uledsagede mindreårige på et mere personligt niveau.

Udlændingeservice vil bede Dansk Røde Kors om at anbefale en repræsentant til Statsforvaltningen, som udpeger repræsentanten. Repræsentanten er muligvis ikke tilknyttet immigrationsmyndighederne og kan være en slægtning eller anden privatperson.

Al kommunikation vedrørende interviews og dokumenter vedrørende behandlingen af ​​sagen håndteres elektronisk, og der er derfor brug for en sikker og stærk internetforbindelse for at Dansk Røde Kors-repræsentanter kan kommunikere med statsadministrationen og deres daglige drift af asylcentre.

 

Dansk Røde Kors

Dansk Røde Kors

Sikkert internet

Udfordring: Sikre en krypteret internetforbindelse mellem asylcentre og Dansk Røde Kors og statsadministrationen.

 

Løsning: Uplink Unit™

Se flere nyheder her: