Project Description

Nedre Romerike Brann og Redningsvesen IKS (Fire & Rescue Service ) in Norway

Nedre Romerike Fire and Rescue Service IKS (NRBR) is the fire service with a total of seven municipalities, 180,000 inhabitants and an area of 1,750 square kilometres, they are Norway’s sixth-largest fire department based on population. NRBR works for a safe society where no one should die or be harmed by fire, explosion, dangerous substances or other acute accidents. We will further protect life, health, the environment and property values from damage caused by fire, explosion hazardous substances or other acute accidents.

PHOTO ORIGIN: NRBR Facebook page

PRODUCT: Stream Pack
DELIVERY DATE: 06/02/2019
LOCATION: Norway

learn more about the Stream Pack

Related Projects

All products and accessories

Software

IncidentShare

SMS to Video

App

Video Transmission Equipment

Stream Pack

Stream Unit

Secure and Resilient Internet

Uplink Unit

Aggregation Unit

Facebook Posts

Vi vil hjælpe med at øge sundhedssystemets kapacitet ved at give fri adgang til video konsultationer. Vi tror nemlig på, at det i disse coronatider kan være en værdifuld hjælp. Så hvis du arbejder i sundhedssektoren og tænker, at live video kan være med til at gøre en positiv forskel for de borgere, som du drager omsorg for, så tag kontakt.
Jeg kan ikke love, at vi kan overkomme straks at hjælpe alle, som henvender sig, men jeg lover, at vi gør det bedste vi kan, for at hjælpe jer til at frigøre kapacitet til at hjælpe de svageste medborgere og fortsætte med at levere kvalitet under de ekstreme vilkår, vi står i og som venter os i den kommende tid.
Tal om det i din organisation, del gerne dette oplag med dine venner i sundhedssektoren og skriv eller ring til os.
... See MoreSee Less

©2020 Incendium A/S

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?