Indringer til alarmcentralen – Incendium A/S

Incendium A/S Incendium A/S

Indringer til alarmcentralen

Indringer til alarmcentralen

24 April 2019

Project Description

Det gælder om, at du så hurtigt som muligt kan få den rigtige hjælp, når du står i en kritisk hændelse. I den forbindelse kan misforståelser mellem dig og den medarbejder hos alarmcentralen, du taler, med desværre være en hindring.

Løsningen er, at medarbejderen på alarmcentralen med egne øjne ser, hvad det er for en kritisk situation, du står i. På den måde fjernes misforståelser og den rigtige hjælp kan øjeblikkeligt sættes i værk.

Det er nu blevet muligt, fordi Incendium sammen med Bergen Brannvesen har udviklet et system, som giver medarbejderen adgang til kameraet på din mobiltelefon ved hjælp af noget så simpelt som en sms. Det vil sige, at du ikke engang skal installere en app, men blot kan trykke på linket i sms’en fra alarmcentralen og acceptere, at den får adgang til dit kamera. Det går lynhurtigt og er nemt. Herefter kigger alarmcentralen med og kan straks guide dig, undgå misforståelser og sende den rigtige hjælp. På den måde reddes mere ejendom, miljø, helbred – og ultimativt flere menneskeliv.

Bergen Brannvesen har taget systemet i brug i april og har allerede brugt det i forbindelse med skovbrande i dette tørre forår.

Du kan læse mere om systemet her

Project Details

You May Also Like This

IncidentShare APP

IncidentShare APP

15 November 2016

Incendium Stream Pack Mini

Incendium Stream Pack Mini

27 August 2015

Incendium Stream Pack

Incendium Stream Pack

28 January 2015

Incendium Network Commander

Incendium Network Commander

28 January 2015

IncidentShare

IncidentShare

23 January 2015

Element

Become a Member


Continue