Project Description

Established in 1982, Innovative has a strong and proven track record within security management solutions. Our software platform, Innovative Security Manager™ (formerly known as interVIEW), is used by alarm receiving centres/alarm monitoring stations, public safety answering points (PSAP, 1-1-2), law enforcement, fire departments, public emergency management agencies, airports and industrial facilities all over the world.

With the recent integration it is now possible for all Innovative Security Manager customers to use the SMS to Video plugin to live video and send SMS (text messages) directly from the Innovative Security Manager software.

TYPE OF DELIVERY: Software integration
PRODUCT: SMS to Video (IncidentShare)
DELIVERY DATE: 01/09/2019
LOCATION: Denmark
INTEGRATOR: Innovative Business Software A/S

Innovative Business Software A/S

learn more about the SMS to Video

Related Projects

All products and accessories

Software

IncidentShare

SMS to Video

App

Video Transmission Equipment

Stream Pack

Stream Unit

Secure and Resilient Internet

Uplink Unit

Aggregation Unit

Facebook Posts

Vi vil hjælpe med at øge sundhedssystemets kapacitet ved at give fri adgang til video konsultationer. Vi tror nemlig på, at det i disse coronatider kan være en værdifuld hjælp. Så hvis du arbejder i sundhedssektoren og tænker, at live video kan være med til at gøre en positiv forskel for de borgere, som du drager omsorg for, så tag kontakt.
Jeg kan ikke love, at vi kan overkomme straks at hjælpe alle, som henvender sig, men jeg lover, at vi gør det bedste vi kan, for at hjælpe jer til at frigøre kapacitet til at hjælpe de svageste medborgere og fortsætte med at levere kvalitet under de ekstreme vilkår, vi står i og som venter os i den kommende tid.
Tal om det i din organisation, del gerne dette oplag med dine venner i sundhedssektoren og skriv eller ring til os.
... See MoreSee Less

©2020 Incendium A/S

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?