Politiet tar videostreaming til nye høyder

12 / 2020

Politistyrker over det meste av verden implementerer droner for å gi flystøtte til mannskapet på bakken i tilfeller der bruk av helikopter eller fly er mindre praktisk. Dronene fungerer som et viktig verktøy i flere situasjoner, og kan gi noen helt unike muligheter for å få innsikt der det tradisjonelt har krevd flere offiserer eller større og dyrere verktøy (som de nevnte helikoptrene i forbindelse med humanitære søk).

Dronerne er nemme og fleksible og kan nemt samarbejde med andre typer af enheder, eksempelvis politihunde, om at finde personer som måske er blevet væk eller er gået væk, og som ikke selv kan finde tilbage.

Krypteret videosignal

Traditionelt set har videoløsninger til politiopgaver været dyre og ofte været bygget ud fra militære kravspecifikationer, som måske ikke passer særlig godt til politi-forretninger. Ofte har sådanne løsninger krævet at man internt har haft ressourcer, som kan har kunne vedligeholde og drifte løsningerne, hvilket har øget de samlede ejer-omkostninger.

Derfor ser vi flere og flere Politi kunder, som implementerer vores incidentshare.com™, som på en nem måde kan vise live video fra en drone og dele signalet med relevante enheder på en enkelt måde, som kan styres lokalt fra politiets vagtcentraler uden nogen form for særlige it-kompetancer.

Med incidentshare.com er det muligt for drone-piloten på enkelt og nem måde at livestreame video ind til KSN/KST eller ud til LIMA på deres tjeneste-mobiltelefoner via enten dedikeret udstyr eller via særlige krypterede protokoller med lavest mulige forsinkelse.

Lav forskinkelse

Da situtationen hurtigt kan udvikle sig og eskalere er det nødvendigt at have en løsning, som kan distribuere et videosignal til alle enheder med den lavest mulige forsinkelse. Drone-teknologi er blevet et vigtigt redskab for mange politienheder rundt omkring i verden og kan give et hurtigt overblik i forbindelse indsigt i eksempelvis den trafikalesitation i forbindelse med færdselsuheld, store forsamlinger, demonstrationer eller lignende events.

Vi er Incendium.
Vi udvikler innovative løsninger med udgangspunkt i kundernes behov. I dag er vi eksperter i mobil live streaming og brænder for at skabe tryghed og sikkerhed gennem brugervenlige værktøjer, der virker – hver gang.