Ny indsatslederbil til Roskilde Brandvæsen

06 / 2020

Roskilde Brandvæsen har netop modtaget en specialbygget indsats-lederbil med en komplet INCENDIUM streaming-løsning til rådighed. 

XC60 T8

Klar til indsats

Med en stærk infrastruktur i form af en specialbygget router til køretøjer, kameraer foran og i bagklappen kan indsatslederen streame video til vagtcentralen for at højne kommunikationen. Udstyret der er leveret til Roskilde Brandvæsen består af: 

Front kamera

Med sin 2 MP opløsning er dette IP-kamera konstrueret til lysfølsomhed, der er helt uden sidestykke. Den indbyggede stabilisering hjælper med et krystalklar videostream, selv under udrykning.

Whiteboard kamera

har et vandret synsfelt på 102° og giver farvevideo i lys ned til 0,4 lux. Det lille kamera kan nemt integreres i køretøjets bagklap med det medfølgende kuppelmonteringssæt.

Router

Uplink Unit ™ er en højtydende dual LTE internet router enhed. Den er bygget til mobilitet, altså til indbygning i køretøjer, for at etablere en sikker forbindelse til missionskritiske applikationer.

 

Antenne

Testet og certificeret til at levere garanteret ydelse med Uplink Unit-routeren samt designet til at udføre en bred vifte af funktioner, således at man kun behøver at bore ét hul i taget.

Roskilde Brandvæsen

Roskilde Brandvæsen

Uplink Unit + kameraløsning

 

Sådan fungerer videoløsningen

  •  Når indsatslederen sætter sig ind i køretøjet kan han/hun starte videostreamingen på display-systemet, hvor også horn og de blåblink styres fra. 

  • Alarmoperatøren, som disponerer Roskilde Brandvæsen ressourcer, kan umiddelbart efter se video streamingen fra kameraet inde på vagtcentralens videovæg.

 

  • Via incidentshare.com app’en kan indsatslederen få tilsendt enten live video eller video optaget af anmelderens mobiltelefon således de mentalt ved, hvilken opgave de skal ud til.

 

  • Når forbindelsen er afbrydes på displayet så stopper streaming og optagelsen kan herefter afspilles til egenlæring, enten via incidentshare.com eller ved at eksportere originaloptagelsen fra kameraet i bilen. 

Download Specifikationer

Vi er Incendium.
Vi udvikler innovative løsninger med udgangspunkt i kundernes behov. I dag er vi eksperter i mobil live streaming og brænder for at skabe tryghed og sikkerhed gennem brugervenlige værktøjer, der virker – hver gang.