Ny fleksibel slukningsenhet for Salten Brann

12 / 2019

Salten Brann IKS har netop modtaget en specialbygget fleksibel slukningsenhed med en komplet INCENDIUM streaming-løsning til rådighed. 

MB Sprinter

Klar til indsats

Med en stærk infrastruktur i form af en specialbygget router til køretøjer, kameraer foran og i bagklappen kan dette avancerede slukningsenhed streame video til vagtcentralen for at højne kommunikationen. Udstyret der er leveret til Salten Brann IKS består af: 

Termisk front kamera

Når du har brug for pålidelig indsigt i mørke eller i vanskelige vejrforhold om dagen eller natten, så leverer det termiske netværkskamera i frontgitteret det perfekte billede til chaufføren

Dual kamera

(termisk + Optisk)

Kameraet kører ned under taget når det ikke er i brug, men kan sendes op via masten. Det leverer 30x Zoom og et fuldt termisk billede på samme tid. Kameraet styres vha. joystick fra fronten af køretøjet.

Router

Uplink Unit ™ er en højtydende dual LTE internet router enhed. Den er bygget til mobilitet, altså til indbygning i køretøjer, for at etablere en sikker forbindelse til missionskritiske applikationer.

 

Aggregation Unit

Sørger for at sammensætte alle sim-kort fra Uplink Unit’en til en samlet og stærk forbindelse, hvor alt data på alle kort bliver udnyttet maksimalt.

Antenne

Testet og certificeret til at levere garanteret ydelse med Uplink Unit-routeren samt designet til at udføre en bred vifte af funktioner, således at man kun behøver at bore ét hul i taget.

Salten Brann IKS

Salten Brann IKS

2 x Uplink Unit + Aggregation Unit + Kameraløsning

 

Sådan fungerer videoløsningen

  •  Når brandfolkene sætter sig ind i køretøjet kan de starte videostreamingen på display-systemet, hvor også horn og de blåblink styres fra. 

  • Alarmoperatøren, som disponerer Salten Brann IKS ressourcer, kan umiddelbart efter se video streamingen fra kameraet inde på vagtcentralens videovæg.

 

  • Via incidentshare.com app’en kan indsatslederen få tilsendt enten live video eller video optaget af anmelderens mobiltelefon således de mentalt ved, hvilken opgave de skal ud til.

 

  • Når forbindelsen er afbrydes på displayet så stopper streaming og optagelsen kan herefter afspilles til egenlæring, enten via incidentshare.com eller ved at eksportere originaloptagelsen fra kameraet i bilen. 
Vi er Incendium.
Vi udvikler innovative løsninger med udgangspunkt i kundernes behov. I dag er vi eksperter i mobil live streaming og brænder for at skabe tryghed og sikkerhed gennem brugervenlige værktøjer, der virker – hver gang.