INTERSCHUTZ 2022

Incendium deltager på Intershutz messen i Hannover!

Vi står klar til at tage imod dig og vise, hvor nemt og hurtigt I bliver endnu bliver endnu bedre til at redde liv med øjeblikkelig fælles situationsforståelse via live video.

Lad os sammen skabe en tryggere hverdag

D. 20-25 juni er der gang i Interschutz messen i Hannover og Incendium har plads i Hal 16, stand G03.

Kom og få en live demo af IncidentShare

Her kan vi vise IncidentShare, vores video streamning software udviklet til beredskabssektoren. Du kan se det i aktion og se hvor hurtigt og nemt det er at tilføje live video til din arbejdsplads.

Oversigt over messen kan du finde lige her.

Vi er en del af Interschutz’ deltagerliste og du kan finde vores firmaprofil på deres hjemmeside her.

 

Interschutz trade fair

#INTERSCHUTZ2022

Hannover, Tyskland
Exhibition Grounds

Juni
20 – 25

Hal 16
Stand G03

Interschutz – Ready for the Future

Interschutz messen eller i folkemunde: ‘Der Rote Hahn’, er en af de største messer inden for beredskaber. De arbejder for at skabe en sikrere hverdag for borgere rundt om i verden ved at samle internationale eksperter fra sektorer som: brand, redning og beredskaber. Her giver de mulighed for at udveksle viden og fremvise forskellige løsninger, digitale som fysiske.

Vi er klar til at vise vores video stream løsning IncidentShare, som er med til at skabe et mere ressourcestærkt beredskab, der sender de korrekte ressourcer afsted – første gang! IncidentShare er hurtigt og nemt at implementere og det skaber stor værdi for vores kunder, allerede fra dag ét.

For de tech-interesserede er vi klar til at svare på alle spørgsmål om software, hardware og muligheder for videreudvikling. Innovation sker nemlig bedst i samspil med nysgerrige samarbejdspartnere.

brandmand

Kontakt

Eller kontakt os via denne formular