Inspektion af el-ledninger

01 / 2021

Du tror måske, at Incendium kun handler med kunder som har ‘blå blink’ og om at hjælpe beredskabet, men lige nu er der faktisk stor interesse for vores sikre videoplatform fra forskellige industrier, der ønsker at bruge vores software til at optimere deres forretningsprocesser og arbejdsgange. Sektorer som landbrug, produktion, byggeri, transport, lægemidler og kommunikation er blandt andet nødt til at optimere deres kommunikation – især i situationer, hvor eksterne og distribuerede teams, der har behov for at se fremskridtene på en bestemt produktionslinje eller udvikling.

Det er svært eller næsten umuligt at lede eksterne og distribuerede hold i dagens verden med regelmæssige lockdowns, rejsebegrænsninger og karantæne. Derfor er det absolut nødvendigt

at have en sikker platform, som ens medarbejdere kan bruge til fjernovervågning af arbejdets fremskridt, en testfacilitet eller lignende via enkle kameraer til en lav pris for at holde et projekt i gang.

Incidentshare-platformen kan let rulles ud til sådanne projekter til lave omkostninger og kan være i gang kun få timer efter den første kontakt med Incendium.

GDPR

For at sikre virksomhedernes forretningshemmeligheder,  kræver mange projekter, at videostreaming skal krypteres og overholde GDPR-reglerne, og her er incidentshare-platform den perfekte løsning.

Vi understøtter et antal krypterede streamingprotokoller som f.eks Real-Time Messaging Protocol (RTMPS) og Secure Reliable Transport Protocol (SRT), som forhindrer tredjeparter i for at fange din streaming, når den er på vej til incidentshare-platformen – men vores sikkerhed stopper ikke der.

Request your free 30-day trial

Read more