Efter et år med SMS-til-video: Stor begejstring hos Thisted Forsikring

06 / 2021

Sidste år introducerede Thisted Forsikring SMS-til-video, som gjorde dem i stand til at modtage livevideo fra deres kunder. En løsning, som efter 1 års brug, har vist sig at være en god gevinst for forsikringsselskabet.

mand holder mobiltelefon i hånden

Stor begejstring hos Thisted Forsikring

Med et enkelt klik i en sms, kan Thisted Forsikrings kunder sende livevideo til den medarbejder, de har i røret, når de for eksempel ringer ind for at anmelde en skade. På den måde kan kunden lynhurtigt få svar på, om skaden er dækket.

Spørger man Brian Nielsen, som er forsikringsteknisk direktør i Thisted Forsikring, er der ikke meget at sætte en finger på ved Incendiums SMS-til-video-løsning, som Thisted Forsikring tog i brug 1. maj 2020:

”Generelt er det en utrolig god løsning, som er meget driftssikker. Derudover er det en fleksibel løsning, som er blevet tilpasset og rettet ind, så den passer til vores virksomhed. Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Incendium, som har været utrolig lydhør overfor de ønsker, vi har haft, siger han.

Brian Nielsen

Forsikringsteknisk direktør

Sparet tid bruges på kunder

SMS-til-Video er integreret i Thisted Forsikrings IT-system.

– Alene det, at vi har fået det integreret i vores system, er en kæmpe tidsfaktor. Når vi alligevel snakker med en kunde inde i vores system, så kræver det bare lige få klik, og så kan vi modtage både livevideo og billeder direkte fra kunden ind i systemet. På den måde slipper vi for en lang proces, hvor kunden efter at have snakket med os, for eksempel i forbindelse med en skadesag, skal til sin computer og sende os billeder af skaden på mail, som vi derefter skal have lagt ind i systemet, siger Brian Nielsen og tilføjer:

– Der er ingen tvivl om, at det har sparet os tid i hverdagen. Og det hele handler jo om, at vi så kan tage den tid og konvertere den til noget mere kundevendt. Konkret betyder det, at vi nu kan håndtere endnu flere skader og ikke mindst yde en bedre service og have mere tid til kunderne.

 

Nemt for medarbejdere og kunder

Brian Nielsen nævner brugervenligheden, som noget af det vigtigste ved løsningen:

– Vores medarbejdere er utrolig glade for at arbejde med SMS-til-video, fordi det er så nemt og hurtigt at bruge. Det er alfa og omega, når vi skal have medarbejdere til at bruge noget, at det er til at finde ud af.

– Også oplevelsen hos kunderne og vores samarbejdspartnere, for eksempel håndværkere, har været den samme – at det er nemt at bruge. De modtager bare en besked på telefonen, imens de har os i røret, og ved få klik kan de sende livevideo eller uploade billeder direkte til os, siger Brian Nielsen. Det seneste år, som i den grad har været præget af corona, har heller ikke været noget dumt år for Thisted Forsikring at tage en sådan løsning i brug:

– At vi har kunnet tilbyde vores kunder at holde afstand, men samtidig være tæt på dem via video, har været et kæmpe plus – både for os og kunderne.

Regnestykket går op

Allerede efter et år med løsningen i brug, er der hos Thisted Forsikring ingen tvivl om, at de har oplevet en stor besparelse i tid og resurser ved at investere i SMS-til-video-løsningen:

– Vi har i den grad fået fuld værdi for den investering, der har været i løsningen. Man kan roligt sige, at regnestykket går op. Og det gør det alene i den besparelse, vi har fundet i tid, siger Brian Nielsen, der tilføjer, at han kun kan give andre forsikringsselskaber, der vil give sig i kast med Incendiums SMS-til- video-løsning, sine varmeste anbefalinger.

Læs mere om verdens hurtigste og mest enkle værktøj til at opnå gladere kunder

Vil du høre mere om løsningen så kontakt: 

Thomas Steen Vilhelmsen

Thomas Steen Vilhelmsen

Sales Manager, Incendium A/S

Thomas er salgsansvarlig for alle Incendiums forsikringskunder og har mere end 25 års erfaring inden for forsikringsbranchen. Så har du spørgsmål til hvordan SMS-til-Video virker til besigtigelser, skadesbehandling eller andet, så tøv ikke med at ringe. 


Giv Thomas et kald

Vi er Incendium.
Vi udvikler innovative løsninger med udgangspunkt i kundernes behov. I dag er vi eksperter i mobil live streaming og brænder for at skabe tryghed og sikkerhed gennem brugervenlige værktøjer, der virker – hver gang.