Castilla-La Mancha regionen i Spanien sikrer kommunikationen mellem COVID-19 patienter og deres pårørende

04 / 2020

Pressemeddelelse: Incendiums SMS-til-Video slutter sig til i kampen mod COVID-19 udbruddet

SMS-til-Video

Castilla-La Mancha Health Service (SESCAM) har implementeret Incendiums SMS-til-Video for at lette kommunikationen mellem isolerede COVID-19 patienter og deres pårørende.

Kommunikation sker via indkøbte smartphones og tablets og specifik videosoftwaren fra Incendium med støtte fra sundhedspersonalet.

I øjeblikket er der foretaget mere end 100 videoopkald mellem patienter og pårørende, og det generelle indtryk har været meget positivt, da det gør det muligt at for patienter og pårørende, at kommunikere under så vanskelige omstændigheder, når patienterne er i isolation.

Løsningen er primært blevet brugt på hospitalerne, hvor ældre patienter har været de primære brugere.

Videolinket kan bruges uden behov for installation af nogen APP, hvilket gør det let at bruge for alle patienter.

Incendium har givet SESCAM ubegrænset brug til dets anvendelse under Covid-19-pandemien.

SESCAM har hidtil distribueret 42 smartphones med store skærme til sine hospitaler, der skal bruges af patienter under Covid-19.

Om Castilla-La Mancha

Hovedkvarteret er placeret i Toledo i Spanien, som er den regionale hovedstad. Regionen er opdelt i 8 sundhedsområder: Albacete, La Mancha Centro, Ciudad Real, Cuenca, Guadalajara, Talavera de la Reina, Toledo og Puertollano, og SESCAM driver her samlet 20 hospitaler.

 

Læs mere om verdens hurtigste og mest enkle værktøj til videosamtaler

Vi er Incendium.
Vi udvikler innovative løsninger med udgangspunkt i kundernes behov. I dag er vi eksperter i mobil live streaming og brænder for at skabe tryghed og sikkerhed gennem brugervenlige værktøjer, der virker – hver gang.