Bedste kropskamera til live streaming

02 / 2021

høj kvalitet og ingen ledninger!

Kropskameraet er hurtigt på vej til at blive standardudstyr inden for beredskabet i en række lande. Kameraet kan, fra virkelige ulykker, hjælpe indsats- eller holdledere med at reflektere over ens egen situationsbedømmelse og ledelsesidentitet under akut handlepres på et skadested.

Reveal har lyttet til deres brugerne og har implementeret deres krav i et kamera, som både er nemt at anvende og som også kan holde til beredskabets krav om robusthed.

Kropskamera

Kropskamera

Bodycam

 

Kameraproducenten Reveal, er et engelsk selskab, som de sidste 20 år har leveret kropskameraer samt software til sikker håndtering og sikring af optagelser.

 

Reveal har kontorer flere steder i verden og har ca. 90.000 aktive kameraenheder ude hos beredskaber, politi, og fængselsvæsnet.

 

  • 12 timers batteritid
  •  Live streaming
  •  Bluetooth I/O triggers
  •  GPS position
  •  64gb hukommelse
  •  Ultra-lav lys
  •  Kryptering

På D7 kameraet fra Reveal kan du indsætte et sim-kort direkte i kameraet. Kameraet understøtter alle danske operatører og er fuldt integreret med IncidentShare løsningen. 

For at aktivere streamingen skal man blot dobbelt trykke på live streaming knappen på siden af kameraet. Knappen er nem at betjene og streamingen starter umiddelbart efter aktiveringen, hvilket gør kameraet velegnet til brug for enheder som har brug for at dele et situationsbillede live med en vagtcentral eller andre enheder på en nem og enkel måde. 

Frontvendt skærm

D7 kameraet er designet med en frontvendt skærm, som gør det muligt at synliggøre over for omverdenen at man optager. Ønsker man ikke at skærmen lyser op, så har kameraet dog også en “stealth-funktion”, som slukker for alt lys på kameraet samt fjerne de bip-lyde, som kameraet ellers giver når det starter op. 

rød start knap på kamera

En af de vigtigste funktioner på et kropskamera er at kunne tænde kameraet hurtigt. På D7 kameraet aktiveres kameraets optagefunktion automatisk ved at skubbe den røde knap ned af.  Når kameraet aktiveres aktiveres GPS’en samtidigt og kameraets position gemmes sammen med videooptagelsen. 

Request your free 30-day trial

Read more