Bedre ressurstildeling i Hovedstadens Beredskab

08 / 2014

I Hovedstadens Beredskab, har de siden 2012 brugt live streaming fra skadesteder. Videosignalet bliver blandt andet brugt på HBRs alarm- og vagtcentral, som ligger i Valby i København. 

På alarmcentralen besvarer de alle 112-opkald, som kommer i Storkøbenhavn og på vagtcentralen styrer de alle deres egne og eksterne beredskabers ressourcers, så som brandbiler og brandfolk.

Operationschefen

Operationschefen er ansvarlig for Hovedstadens Beredskabs operative indsatser. Operationschefen er placeret fysisk på vagtcentralen og følger alle indsatser tæt. Det er blandt andet Operationschefens opgave at sikre, at de rigtige ressourcer (køretøjer og mandskab) 
kommer frem og at al logistikken på stedet fungerer. Derudover er Operationschefen ansvarlig for al pressekontakt i forbindelse med operative indsatser. Operationschefen kan indkalde ekstra ressourcer til Vagtcentralen og oprette en operativ stab.
Medarbejder fra Hovedstadens Beredskab interagerer med mange forskellige skærme og systemer
Vi er Incendium.
Vi udvikler innovative løsninger med udgangspunkt i kundernes behov. I dag er vi eksperter i mobil live streaming og brænder for at skabe tryghed og sikkerhed gennem brugervenlige værktøjer, der virker – hver gang.