Brug video, når ord ikke er nok

Skab fælles forståelse med sikker livestreaming

SMS-til-Video:

Hurtig og sikker live streaming fra mobiltelefonen

Via et link i en sms kan I få adgang til foto og video direkte fra modtagerens mobilkamera. Her er ingen app, ingen download og intet log-in.

Et udpluk af vores samarbejdspartnere

Vi er blevet til Bliksund. Det har vi glædet os til. Her kan du læse mere om hvad det betyder for dig og hvorfor vi har valgt at gå sammen med norske Bliksund:

Brugervenlig og intuitiv livestreaming giver værdi alle steder, hvor der er brug for fælles situationsforståelse.

F.eks. i disse brancher:

Vi har mange kunder inden for overstående sektorer, men hjælper også kunder inden for f.eks. ForsyningProduktion og Veterinær.

Brugervenlig teknologi, der er testet i praksis

Medarbejdere i forsikringsbranchen, sundhedssektoren, beredskaberne og politiet bruger Incendiums løsninger i deres dagligdag – fordi det er operationelt og tager udgangspunkt i deres behov.

Politik der bruger incidentShare
Brandmand der løser en opgave

Når teknik ikke skal tage fokus fra kerneopgaven

Vi har tilpasset vores løsninger, så de understøtter din hverdag. Teknologien er avanceret, men vi har gjort den nem at bruge, så det er en værdifuld hjælp til at løse dine opgaver.

Software der kan integreres i jeres nuværende system

Du behøver ikke at lave dig om for vores skyld. Vores system er bygget med en stærk API, så det kan integreres i jeres nuværende systemer.

Vi er Incendium.

Vi udvikler innovative løsninger med udgangspunkt i kundernes behov. I dag er vi eksperter i mobil live streaming og brænder for at skabe tryghed og sikkerhed gennem brugervenlige værktøjer, der virker – hver gang.

Kontakt

Eller kontakt os via denne formular