3 x indsatslederbiler til Østjyllands Brandvæsen

05 / 2021

Østjyllands Brandvæsen har netop modtaget en specialbygget indsatslederbil med en komplet INCENDIUM streaming-løsning til rådighed. 

VW Transporter

Klar til indsats

Med en stærk infrastruktur i form af en specialbygget router til køretøjer, kameraer foran og i bagklappen kan indsatslederen streame video til vagtcentralen for at højne kommunikationen. Udstyret der er leveret til Østjyllands Brandvæsen består af:

Front kamera

Med en størrelse som ikke fylder meget mere end en hånd får du et pan-tilt-zoom kamera i 1080p med 5 x optisk zoom. Den indbyggede stabilisering hjælper med et videostream, der selv under udrykning, bliver godt. Bemærk hvor flot kameraet er integreret i instrumentbrættet.

Whiteboard kamera

har et vandret synsfelt på 102° og giver farvevideo i lys ned til 0,4 lux. Det lille kamera kan nemt integreres i køretøjets bagklap med det medfølgende kuppelmonteringssæt.

Østjyllands Brandvæsen

Østjyllands Brandvæsen

kameraløsning + incidentshare

 

Sådan fungerer videoløsningen

  •  Når indsatslederen sætter sig ind i køretøjet kan han/hun starte videostreamingen på display-systemet, hvor også horn og de blåblink styres fra. 

  • Alarmoperatøren, som disponerer Østjyllands Brandvæsen ressourcer, kan umiddelbart efter se video streamingen fra kameraet inde på vagtcentralens videovæg.

 

  • Via incidentshare.com app’en kan indsatslederen få tilsendt enten live video eller video optaget af anmelderens mobiltelefon således de mentalt ved, hvilken opgave de skal ud til.

 

  • Når forbindelsen er afbrydes på displayet så stopper streaming og optagelsen kan herefter afspilles til egenlæring, enten via incidentshare.com eller ved at eksportere originaloptagelsen fra kameraet i bilen. 

Udstyrsliste

Vi er Incendium.
Vi udvikler innovative løsninger med udgangspunkt i kundernes behov. I dag er vi eksperter i mobil live streaming og brænder for at skabe tryghed og sikkerhed gennem brugervenlige værktøjer, der virker – hver gang.