24/7 drone support til beredskabet fra MEKS

11 / 2019

MEKS har netop modtaget en specialbygget dronebil med en komplet INCENDIUM streaming-løsning til rådighed. 

VW Transporter

Klar til indsats

Uanset om brand eller redningsberedskabet i den sydlige del af Jylland eller den nordlige del af Tyskland søger at inspicere, identificere hotspots i brændende bygninger, få overblik under alvorlige oversvømmelser eller søge efter forsvundne personer, så er MEKS drone beredskab klar 24/7 og certificeret til at løse opgaven.

DJI Drone

Ipad’en, som dronen styres med logges på via det udvendige wifi som Uplink routerens antenne leverer omkring køretøjet og video-signalet fra dronen streames direkte fra dronens app.

Antenne

Testet og certificeret til at levere garanteret ydelse med Uplink Unit-routeren samt designet til at udføre en bred vifte af funktioner, eksempelvis udvendigt WiFi, således at man kun behøver at bore ét hul i taget.

Router

Uplink Unit ™ er en højtydende dual LTE internet router enhed. Den er bygget til mobilitet, altså til indbygning i køretøjer, for at etablere en sikker forbindelse til incidentshare.com software platformen.

 

MEKS

MEKS

Uplink Unit + incidentshare.com

 

Sådan fungerer videoløsningen

  •  Når MEKS bliver tilkaldt af de lokale beredskaber, er de certificeret til at køre med udrykning til skadestedet.

  • Når de lander på skadestedet, er de underlagt indsatslederen og koordinerer direkte over SINE-nettet omkring det de ser med dronens kamera.

 

  • Via incidentshare.com app’en kan indsatslederen se live video, men det er også muligt at følge med i de direkte billeder fra drone i den indbyggede monitor, som er placeret bagerst i VW transporteren.

 

  • Når forbindelsen afbrydes på displayet, så stopper streaming, og optagelsen kan herefter afspilles til egenlæring, enten via incidentshare.com eller ved at eksportere originaloptagelsen fra kameraet i dronen. 
Vi er Incendium.
Vi udvikler innovative løsninger med udgangspunkt i kundernes behov. I dag er vi eksperter i mobil live streaming og brænder for at skabe tryghed og sikkerhed gennem brugervenlige værktøjer, der virker – hver gang.